Premium Oviserv

Despre noi

Încă de la începutul activității noastre, ne-am achitat cu profesionalism contractele încheiate cu partenerii noștrii.

Încă de la începutul activității noastre, ne-am achitat cu profesionalism contractele încheiate cu partenerii noștrii. Am dezvoltat obiectul de activitate, investind in utilaje specializate în construcții.

Echipa noastră este formată în totalitate din profesioniști, angajamentele față de clienții noștri fiind de a menține în permanență un înalt nivel al calității serviciilor noastre.

Firma noastra va ofera posibilitatea de a executa terasamente, excavatii, fundatii, decopertari strat vegetal, nivelare terenuri, compactari, fose septice, drumuri si poduri, canalizari, transportul si depozitarea materialelor rezultate in urma activitatiilor de excavare, pamant pentru umplutura si strat vegetal, reparația drumurilor cu tratament bituminos, întreținerea spațiilor de pe marginea drumurilor și platformelor, curățire rigole pentru ape pluviale și tăierea vegetației atât mecanizat cu tocător de vegetație, cât și manual cu motocoase, transport balast, transport moloz, transport nisip, transport pietris, livrari betoane, transport agabaritic, demolări mecanice.

Premium Oviserv comercializează, de asemenea, materiale de construcții:
– agregate (nisip, pietriș, balast);
– piatră spartă;
– pământ pentru umplutură și strat vegetal.